Båtmässan i Göteborg är en spännande tid och det är då alla båtentusiaster runtom i landet kan samlas och få inspiration. Det finns ungefär 300 utställare på plats och mässan varar i hela nio dagar.

Dörrarna till Båtmässan i Göteborg öppnas på lördagsmorgon och stänger nästkommande söndagseftermiddag. Detta betyder att det finns gott om tid att hinna dit och upptäcka nya båtar, tillbehör, få svar på dina frågor och prata båtsnack med andra besökare. Nedan följer en närmare titt på årets nyheter.

Greatline Boats

Greatline Boats från Skövde kommer att presentera tre nya båtar under båtmässan i Göteborg vid namn 315 DC och två modeller av 230 WA. Den helt nya modellen 315 DC är företagets nya ögonsten och väntas bli väldigt uppmärksammad med sin snygga design. Greatline Boats har också två andra nyheter nämligen två versioner av 230 VA som är en mindre och praktisk båt med en klassisk silhuett. Lars Tengberg är mannen bakom detta nytänkande företag som har haft som mål att bygga båtar som är lämpliga för Bohusläns klippor.

Micore

Familjeföretaget Micore från Lidköping kommer också presentera två nya båtar, 460 Fishing och 460 Flexibel. Verksamheten startades 1979 och bygger varje år ungefär 300 båtar. Företaget startades av Göte Gustavsson, men idag är det istället Götes barn som har tagit över och börjat driva verksamheten vidare. 460 Fishing håller på att färdigställas och är en båt som passar perfekt för sportfiske. Den andra båten, 460 Flexibel, är en modell som gör det möjligt för den potentiella ägaren att själv kunna komma med synpunkter på båtens utseende. Detta är en modell som både passar sportfiskare och även de som framförallt vill kunna njuta av det fantastiska båtlivet.

Dessa fem båtarna presenteras under denna båtmässa i Göteborg som är ett perfekt tillfälle för utställare att locka till sig kunder och fånga intressen. Besökare kan lyssna på intressanta föreläsningar, ställa frågor och ställa upp i olika tävlingar. Här finns något för alla. Ta med båtgänget hit och spendera en eller flera dagar med att fokusera på allt som gäller båtar. Ett annat alternativ är att göra det till en familjeutflykt och spana in eventuella framtida köp.